Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se tuku a Kinezi samo kopiraju.
Samsung je Bog u svijetu mobitela. Apple je u pojam u Americi i nasim dasinama kojima je bitno da se vidi da je skupo. Ja iz iskustva mogu reci da iphone 7 ne moze konkurirati galaxyu s7 edge ni po cemu, samo po cijeni.
Ma to i ptice na grani vise znaju ,pogotovo nakon sto je Apple pokazao ozbiljno da svoje proizvode prodaje svake godine bez upgradea , al imas ljude koji ne zele biti ono sto svi ostali jesu , zato i imas auta kao Ferrari koji kosta par miliona i golf koji kosta 30 milja , svi voze ova od 30 al neki se nadju pa plate par miliona samo da budu drugaciji
ko ti je reko da je Samsung jeftin?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zna se odavno da je Apple ukrao dizajn od HTC-a po pitanju iPhone-a. Seljaci u Apple-u nisu originalni ni 1%.
pocrkali od pohlepe dabogda