Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada ce biti objavljen datum kada ce objaviti datum dana u kojem ce ojbaviti datum kada ce biti objavljen datum na kome ce biti najavljen Iphone 6
Hoce li i ovaj imati opciju samounistenja ?
Nece,ovaj ce biti standardan kao i ostali Ipad-ovi,za one koji nisu znali Ipad se namjenski pravi duplo tezi od ostalih tablet racunara. Njegova namjena je da posluzi kao predmet za samodbranu,u slucaju da imate potrebe nekog udariti u glavu to mozete ucinkovito uraditi s Ipad-om. ;) Kompanija Apple je i svoj pametni telefon iphone programirala kao srestvo za samodbranu,samodbrana na iphonu funkcionise na taj nacin sto kada vas neko fizicki napadne vi sa iphonom nazovete bilo koga i drzite ga na liniji oko 40 minuta,poslije toga okrenete uredjaj prema licu napadaca,iphone ce eksplodirati direkt u lice napadacu,kompanija Apple je ovaj izum patentirala ;)
Po broju negativnih ocjena,izgleda da niko nije skontao da mislim na samounistenje zbog onog iPhone koji je eksplodirao. :)