Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vaaaaau najnajnajnoviji isti tablet sa KAMEROM duplo skuplji od ostalih koji sve to već imaju pa još duplo skuplji od svog predhonikai! Jedva čekam da kupim!
@ @joj prednja kamera je za video rezgovore, a straznja samo da gledam tebe kako si paglu
ti jesi vanzemaljac, al ne onaj koji leti u svemir.......
DETALJNIJE O OVOME, MOZETE PROCITATI OVDJE: http://www.99polls.com/poll_27935:1 http://www.99polls.com/poll_27935:1 http://www.99polls.com/poll_27935:1 http://www.99polls.com/poll_27935:1
Oj tobejarabi na kraju cemo svi postat vanzemaljci i letit u svemir zbog ovakvih stvari zato ja jos uvijek koristim komodor i nokiju 3310.
eto sada mozes kupit sa kamerom i da se gledas kako si glup.......na Ipadu.....:)
Mrzim ovo, bas sam htio u februaru uzeti sebi iPad 16GB WiFi kad oni opet novi izbacuju na trziste jaoooooooo.. !
lopata
Zar sada Apple ne bi mogao i trebao tuziti ove navedene firme zbog curenja informacija? Ne kuzim kako su rijesili taj dio zakonski