Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ona radi na plim :P
Kad je ikad 'elektricno veslo' otkriveno, a da sad to zovu 'turbina'. Jedino sto ta 'turbina' izgleda ko da su je 'marsovci' napravili. Nisam skeptik, samo nek se radi, kucka, lupa, bilo sta, nek se u pokretu i to. Treba nama vlada podjeliti dzabne haparate sto se trci u mjestu s njima, uz to i poklon paket elon-baterije pa da svak sebi dzabe proizvodi energiju. Nasi ljudi inace vole da trce.
- Vjatra - Potreba (mn.) - Uključije - Konstrantno
VAWT potopljen u vodu.
Tkz hidrocentrala.... :)
nije plimna nego riječna
U bosni ce u narednih 200 god morat iskljucivo da se koristi energija koju ti prodaju stranke preko svojih privatnih elektrana svugdje u svijetu postavis solarne panele bez problema samo u mafijaskoj bosni moras da trazis dozvolu od elektroprivrede koju je nemoguce dobit zato sto su tako napravili da moras podnijet zahtjev i cekat 2 god i 90% zahtjeva bude glatko odbijena jer tu rade veze A postavit panele na svoju ruku u BiH je krivicno djelo Smijesna drzava
Bravo za nauku!!!❤️❤️❤️