Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Android I HTC sve potapaju HTC EVO 4G zakon samo steta nemoze na gsm mrezu
Ti si druze totalno ne informisan...izvini al kakav crni kredit ti spominjes za aplikacije? Ukoliko aplikacija nema veze s internetom netreba ti nikakav internet bolan bolan...evo nacemo se ti i ja i ako je to tacno ja cu skocit sa nebodera... Ne POSTOJI razlika izmedju 8-5mpix...razumi...sto povecavas pixelazu povecavas i nedostatke,sum(noise), jpeg artefakte i ostala digitalna sranja! Znas li ti koliki se senzor na mobitelu? nije veci od 2 vrha sibice!!!! Canon G10 je imao 14 mpix a kad je izaasao G11 imao je 10mpix imas internet pa provjeri...sto li? Sto je bolja slika kad je smanjis???sabijas pixele e pa tako i u senzoru ista stvar! Ja imam iphone 3gs!
pa sigurno ima razlike u kameri od 8 i 5 mp, mozda kod nekih telefona nije tako,ali kod iPhone nije vazna toliko kamera a ja sam siguran da je kod nokie odlicna kamera imaju carl zeiss optiiku koja je veoma kvalitetna, a ako bas hoces sony ericsson ima najjacu i najbolju kameru. iPhone ima previse aplikacija, ne kazem da to nije dobro, i to svaka radi preko interneta znas kolko moras imat kredtita za to. Imo sa iPhone msm imo sam priliku drzat ga u ruci i nije sad nesto telefon je dosta dobar ima veliki display.A sto se tice memorije i nokia ima evo 16 GB memorije pa je to dosta i to je vrlo tesko za potrosit.Na 4 gb memorije stane 1000 pjesama a nikad ne valja telefon ispunit do kraja jer zablokira telefon. KOji ti imas mob bezze pitam?
@Ghosst Bolja kamera :)) jel stvarno mislis ili se zezas? To je meni zadnja stvar na mobitelu,kamera ne moze biti bolja jer: kvalitet slike zavisi od lece koja stoji ispred senzora kao i sam senzor,i procesiranje slike sve su ti to moj drug ista go*vna!Ko je vidio hajra od mobitela!Kupi sebi kameru S95 Canon pa uzivaj u slikama! Megapixel nikad nije bio mjerilo za kvalitet vec za dimenziju slike...a 5ili 6 moze biti itekako bolje od 10! Iphone ima 250000 aplikacija na raspolaganju pa ti proberi i sve je jednostavno za upotrebu!mos ti izbrisat sve da ti ostane 5! Memorije imas na iphone-u 16,32 GB mislim da je sasvim dovoljno za muziku slike filmove...! Cjena je super 900KM u americi :) To sto ti neko prodaje 2000 imas internet pa pogledaj koliko je vani,nemoj da te budalom prave!
Ovo je tako glup telefon ko kupi...ovdje nista nema NESTO EXTRA novo....bezvezeeee telefon....
de ba kakav iPhone 4 jeste dobar telefon al ovaj je bolji po dvije stvar ima bolju kameru, evo ova dva imaju 8mp dok n8 ima 12 mp a iPhone4 ima 5 mp. iPhone4 je bolji po aplikacijama al uzmi iPhone ne bi se snaso na njemu ima 40 aplikacija a ti koristis od toga 5, na ovim mob imas sve memorije prepuno muzika, slike, internet, touch screen prejako jedino cijena nevalja. Al ovo je 1000 maraka a a iPhone 4 je 2000KM nov ak hos polovan 1600KM......
bas kasno :) Sad se nesto batrgaju... Otanjila Nokia... iPhone 4 fijuuuuuuu daleko
Kasno Marko na bitku stize...
ovo je smijesno za aple iphone 4g pa cak i za 3g
dok dodje u BiH bit ce 600€
Nokia 3310,beton,ovo je sra-nje
e7 je prakticki N8, samo sto ima qwerty, ali zato ima i 8 piksela kameru...
E ovo je prava stvar, fali mi samo jos 495 € da skupim do kraja godine