Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesam ja jedini pećinar ovdje koji ima "obični" mobitel?
n 6300? :)
ma jok ba, nekakav samsung, neam blage ni koji je :D
imam Nokia Lumiu 920 i mogu reci da je najjaci telefon koji sam imao do sada! Windows Phone 8 je odlican OS (da napomenem da sam imao i Android), tecnijji je i brzi od androida, nikada ne koci. Ljudi se zale da im fali aplikacija, ali prava istina je da su sve bitne aplikacije tu (na androidu je ionako 90% smeca napravljenog od amatera!) i vremenom postaju sve bolje!
Android + Nokia = smrt Samsungu !
Vi što koristite Lumie 920, svaka cast, odlican telefon nema sta, ali nikako ne mozes govoriti da je Android smece. Covjece Android je open source, mozes na njega staviti Linux, mozes sta hoces a windows je ipak previse ogranicen. Android mozes rootati i samim tim ga maximalno prilagoditi sebi, koristiti pune mogucnosti uredjaja i izbrisati sve fabricke aplikacije koje te "nerviraju" samim tim maximalno customizirati android i produziti vijek trajanja baterije.
Sve sam probao ali android je zvjerkica. Jednostavno klizi kao podmazan sada nosim note 2 i zvjer je mogu da zamislim kako radi note 3.........
Labilnog si karaktera Nokia :)
uh sto nahvalise WP,da je bolji od androida nebi bio tu gdje je sada
Nokia je uvjek bila Mikrosoftova jer da nije davno bi koristila uporedo Windows i Android kao sto to koristi Samsung.
Ma Nokia je institucija!
Android je najveca glupost ikad napravljena, svi ga hvale kao moze se dosta prilagodjavati po zelji korisnika ali jebeni fcb se ne moze zaustavit. hahah pa sta se onda moze prilagodjavati. Koristim lumiu 920 i telefon je stvarno perfektan, kada uzmete u obzir da je telefon duplo slabiji po procesoru i ramu od samsunga s4 a ne zaostaje ni sekunde po bilo cemu, jasno je da je wp8 najbolji os za mobitel do sad napravljen. Naravno za djecu i tinejdzere android je zakletva njima nije bitno sto moraju nosat punjac sa sobom.
odlican je, moj htc 8x radi pomazan, a i odlicna je izvedba
Android je nešto...svi ostali OS-i su ništa!
Ti si...debil
Igrarije...