Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S tim da je ovaj puno napredniji od ostalih jer trazi od dronova kovid potvrdu na uvid.
Švabo ako se opet zaleti prekucaće opet igricu.
eto ti star wars
Iz Rainmetalla zamolili proizvođače dronova da dronove ne oblažu reflektujućim materijalima poput ogledala, kako im ne bi propala ideja i utrošeni milioni ojra. Čovječanstvo skoro stoljeće bezuspješno pokušava razviti lasersko naoružanje a ovi preko noći ko biva uspjeli.
Cuj RAINmetall hahahhhahahahahah aaaaahhaahhahahhhahahhhahahhaaaha Ako vec, onda sam Rheinmetall. I nista vise. Uz sve: ne pomaze ti „izgovor“ da ne vladas Njemackim jezikom. Od sutra i ja onda pisem GLOOOd mjesto Klas i isto tako LUHTHAJNZA mjeto Lufthansa. SENK JUUU.
Nek si im rekao, sigurno stotine njemackih inzinjera nije mislilo na to. Inace, ti mislis da su poceli ovo razvijati nedavno? A ne prije 10-20 godina?
Njemci poceli ozbiljnije raditi na oruzju...jos ako formiraju SF diviziju svi smo ga n...i
nista ,samo dronove presvuci ogledalima 😁
👏👏👏 Eh ovo je prava stvar... nešto što može uništavat iranske dronove i a turski ponos Bayraktar
Osim ako laser sam ne zna uočiti dron, kakvo je to napredno oružje? Neće mu niko ispod nosa letjeti..
Natavno da zna, po Bogu!!!!!!!
sad cete vidjeti sta je oruzje kada svabo ubrizga 100 milijardi eura
Laserom ga Hans
A sa come ces ti? Izbjeglickim pasosem ili platom od 500KM???? 😂😂😂😂😂
Vidi vidi svaba. Da nece slucajno kakav satelit pogoditi.