Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tradicionalna plaćena televizija odlazi u zaborav, u prevodu za bosansko - hercegovacko podrucje: mi idemo ispred vremena buduci da kod nas državne televizije same od sebe propadaju
kod nas je buducnost vec dosla, federalna i bht su vec propali
...mediji su uvijek servis marketinga interesnih skupina. tako da oblik medija, i nosač marketinškog "izričaja", uopće nisu bitni. bitna je samo "zona uticaja", izražena u brojevima živih duša, konzumenata manipulativnog sadržaja marketinga.
e sto ces mi ukinuti ad blocker..
Ne shvatam sto bi neko imao AdBlocker pored danasnjih oglasa koji su nevjerovatno precizni. Mnogo puta mi se desilo da mi se pojavi oglas bas onoga sto meni treba.
@pinkman ...niko ne čita tvoje misli. ali softveri analiziraju tvoje search & view preference i serviraju ti reklame iz tog domena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo prilike za FTV i BHT da konačno budu napredni. Ukinte se. Budite ispred svog vremena.
Oni su nam zadnja prilika da gledamo sadrzaj sa kaseta vhs...