Pomoću kontrolera za videoigre
8
Naučnici mogu hakirati mozak i otkriti gdje živite
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su sigurno testirali na clanovima redakcije kiksa na svih 20 neurona
...mi smo 1300 godina hakirani...
Ja, Veliki Vođa, moja porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji stručnjaci i znamo sve životne tajne koje niko ne zna osim nas. Naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika celoga sveta treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine.
Svaka cast na ovako spektakularnom izumu, kad ce se kod nas bilo sta osim klosarluka mrznje i svade izmisliti???? :-(
ja cvrsto vjerujem da postoji intelektualna elita koja ide 30 godina ispred covjecanstva. tek kada se oni udalje jako daleko od neke tehnologije, onda pustaju izume za siroke narodne mase. to je realnost, nikakva teorija zavjere!
Cemu skeniranje kad imaju facebook? Pa sami se ofiramo i gdje smo i sta smo, ko su komsije, prijatelji, neprijatelji, etc, etc
sve je to počelo kad je mega brega otkazao konzert i sa suzama u očima se zaputio da primi Ishak bega Ishakovića, kao pravi i po stotinu puta potvrđeni patriota.....
Da oni nesto pametno naprave da pomogne ljudima oni im prave stvari da jos kradu ... naucnici ...
jevrejska, cionistička posla ...
Samo bgm prije mislim da ce ovo kao i oruzje (vatreno, kad je izmisljeno)c vise koristiti u negativne, nego u pozitivne svrhe. Ista stvar je i sa drustvenim mrezana, ponajprije Facebookom.
ova će alatka u skorijoj budućnosti sigurno povećati produktivnost i efikasnost kriminalaca svih vrsta i profila
ja sam siguran, u mom mozgu ništa neće naći
a vala ako mi stave ovu mašineriju na glavu mogu me i j..e..b..a..t..i odmah nesposobnog
@@commi ...koja ti je to država...
jesi li ikad bio vani jugosrbije?
...beteje Vi nas konstantno u zdrav mozak!
mogu oni mene povuci za k.u.r.a.c