Kompjuterski virus sa Zemlje
0
Napadnuta Međunarodna svemirska stanica
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah kvragu,a ja mislio da je virus sa neke druge planete
Svašta!? Nema mira ni medju maslinama.
Aaaaa, ne mogu da vjerujem kako Sa-X prenosi vijesti, pa je li ovo novinarstvo, ma nije ni spektakularizam; ovo je propaganda koju ne pamtimo ni iz najgorih vremena 90-ih. Ajd Sa-X, sad izmislite novi clanak koji kaze da je Al-Qaeda napisala virus. U p.m.
ne jedi
Ajde amidza ne seri!
ijaooo pismenosti i obrazovanosti na SA-X. cuj napadnuta?! valjda je zarazena virusom, da su hakeri probali uci u njen sistem ili probali ga oboriti pa onda bi bila napadnuta. pih i od ovog SA-X, valja sad meni traiti neki drugi iole pismeniji portal, inace i ja zaglupih ko oni