Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mona Sax i niko vise
Ja zaista ne mogu da vjerujem da je neko u stanju nacrtane djevojke posmatrati kao seks modele?
Pa gdje je raja sa soccera :)
Recimo VELIKO STOP: ...rasprodaji državne imovine, korupciji, državnoj mafiji, konfliktima i autodestrukciji... SAVEZ ZA BOLJU BUDUCNOST BIH - Fahrudin Radoncic www.sbbbh.ba
Alyx..nema dalje
jill ima mini suknju a ne pantalone,po tome je poznata :)
A trebe iz Need for Speed?
GET A LIFE!
C.J. najjači od svih................................
pa gori je onaj crnjo iz san andreasa... a najbolji je Super Mario, \'ebes ostale
Alyx??? Hmmm
Dobro je sve dok nije navelo street fighter. Ovo je onda neka japanska top lista. Sjećam se Chun-li sa nintenda, ali za ovu nisam čuo. Fali ovdje i Kate iz igrice Syberia. Najjača poslije Lare definitivno.
Potpisujem. Bloodrayne je najbolja! U onom latex-odijelu - covjek poludi kada je vidi ! :=) Jos veci promasaj je Gordon Freeman - dje\' ce taj ba\' biti zgodan?! :=)
gordon nejma pirsing ;)
a gdje su nina, anna, michelle, julia iz tekkena i one sisate iz dead or alive serijala?!