Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboli me, ja vozim Android
iPhone....ne racunaj na mene dovjeka....!!
Ma sve su to ista g???? Evo ja sam htio nadogradit svoj Galaxy Note sa 2.3 verzije na 4.0 ICS i sta sam dobio downgrade kojim sam rizikovao da gubim garanciju. Trosi bateriju jedno 20% preko noci, steka, 2 nove aplikacije nista specijalno! Ja mislim da je prica koja je nama vec poznata između Viste i XP Windowsa. Drži se starog sistema dok god možes!
I jos nesto za sve one koji planiraju nodagraditi iO6. Ako neko ima punjac ili kabal koji nije originalan neka zaboravi punjenje. Kod nekih ce proce bez problem ali kod nekih nece. A 100% nece ako imate IPAD neorginalani punjac ili kabal. PS nema veze ali iPhone je Tito. Od Samsunga koristim jedino pegle i nista vise:)
Jao koje ste vi k u j e androidske!! Ne možete si priuštiti IPhone pa okolo lajete.... Fuj ku r ve
@kemo vala ako se nisi mogao snaci na androidu, onda i zasluzujes da te apple odere od para.
Hvala bogu ja se kutariso Androida,ruzan,bezbroj nepotrebnih stvari,ruzne aplikacije.Presao sam na IPhone 4s zviiiiiijer za svaki Android.tacno se zna sta cemu sluzi,izuzetno lijepo urađene aplikacije,npr Facebook za Iphone je neuporedivo bolji nego na androidu.Notifikacije bolje intergrisane.Integracija hotmail i gmail kalendara,maila ,Icloud usluga....maaaaaaaaaaaa famoza.
Motorola je na Razr maxx je to relativno riješila. Standard battery, Li-Ion 3300 mAh. Šteta što ih nema kupiti kod nas.
UMJESTO DA SE TRUDE DA POJAČAJU DUŽINU BATERIJE ONI NADOGRAŽUJU PA BATERIJA JE JEDAN OD VELIKIH PROBLEMA IOS I ANDROID SISTEMA ! ! !
Treba duduke uzimati lopatom.
htc je za iphone samsung
Taj telefon je cjenovno precjenjen. Inače realna cijena svakog mobilnog telefona, tj plastične pločice je oko 20-50 eura max.