Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuu sta ce ovdje bogaranja da bude haha, na svim svjetskim jezicima xD
znao sam da ce neko odmah reci bilje bi bilo da ste... pametnjakovici....
sta ce invalidima bicikla ?
nesta probavam link
link
Ma niste vi normalni . Fnatic , SK , i ostali PROFESIONALNI klanovi iz svijeta uopste nisu ovisnici . Za razliku od ovih nasih , koji bi pojeli lanac da im ga stavis da 1 dan ne igraju CS, oni imaju zivot i ne provode ni 1 sat dnevno za racunarom . Samo imaju osjecaj za igranje , .... Znaci , takvo igranje bih ja dopustio , ali ove ovisnike - NE !
Bolje igrati CS-a nego biti jedan od vas pametnjakovica ,koji su se uzivo pobili sa svojim komsijama,ljudima sa kojim su bili dobri itd ! A sve nesto komunisti,svi nesto pametni,a cijeli Balkan propada ! Ajde pustite djecu ,probajte malo promjeniti stanje ,izaci na ulice,boriti se i ne s.R.ATI preko interneta !
Zbog ove i slicnih igrica djetinstvo kakvbio je nekad bilo ne postoji... Pravite invalide od djece
a ja uzmem kalas i malo pucam u zrak, odma me uhapse, pa moram bar kantera sutati.
@ Sinak nekada nije sve u tih 10500 eura, neki imaju Milione ali zdravlje ne mogu kupiti... Prekomjerno sjedenje za racunarom ne donosi nista dobro... Narucito kada to vrijeme provodis za igranje svakojakih igrica. Izadji iz kuce, vidjet` ces da ces se osjecati bolje. Umjesto ove gluposti posjeti neku od planina BiH, budi siguran da ces biti i duhovno i fizicki mnogo sposobniji ! ;)
vrijeme doslo da i geekovi dodju na svoje
Ma ja izadjite ljudi i prosetajte mozda nadjete 10500 eura na ulici xD HaHaHa :)
Cista glupost, izadjite ljudi, prosetajte....Nemojte ko` ovi biti blijedi ko` nisani ! ;)
Ma nek se igra bilo sta. Svaka cast organizatoru, davno sam prestao igrati CS ali nek se raja malo zabavi. Ako nista dobro druzenje kao i svaki drug turnir. Pozdrav i lijepo se zabavite. A za ovog >mladost
Draga braco i sestre!... Igrajte C.O.D.a ..! \"Ka.nter\" je za blago re.ta.rdirane! Ljubi vas Re.is!
E nek si ti znao. Šta ćemo mi sa tvojim tolikim znanjem...