Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon nesto bas pozitivno da objavite neka vam je sa srecom momci
nema smisla, igra slicne tematike a bolje grafike i vjerovatno boljeg gameplay-a izasla je 1988, chelnov atomic runner.
kompjuterske IGRE tikvani glupi. koji idiot moras danas da budes da zoves igre igrice?? ne zoves knjige - knjigice, Tv serije - serijice, filmove-filmice. pa zasto onda zoves igre igrice??
TAKODER, cestitam momcima, ocekujem igru na Steam-u.
Zato sto je ovo za jedu igru kao npr. ovaj zadnji Tomb Raider, obicno sprlje. Samo, istina je da je mozda bolji naziv "mini igre".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fini puno srece i uspjeha
Pa igre ovog tipa su na netu... samo google..Free Java games..i igras..:S Ljudi CS 1.6 napravili u Hrvatskoj prije 100 godina i prodali Valveu..ovo neuk covjek moze praviti..igre ovog kalupa..kakav PS4 bog vas ne ubio...kad se bosanac izgubi..on se nije izgubio on ustvari samo razgleda.Nista specijalno..samo izvolite sa dislikeovima..btw.napravio sam mnoštvo ovih igrica..ali slabo nesto interesovanja od strane gameing industrije..ah pa da..tad nije postojao KLIX...:( ne mogu pohvaliti nesto debilno zao mi je !
Imam i ja kompujter, pa bih stio nešto tako da napravim.
Bravo momci. Samo naprijed! :)
bravo!!!
Ocekujem podrsku projektu vlade ocekujem i sponzorstvo od domacih kompanija da prepoznaju potencijal i talenat... Svaka cast momci sve pohvale
samo naprijed momci, ne dozvolite da vas ovi bezhl***vići usporavaju.
Svaka čast, al mi ne izgleda nekako na igru koja ce se igrat na PC, vise mi je za androida/iOS platforme. No hejt
JA RADIM NA RAZVIOJU SVOG PRVOG HELIKOPTERA I BOPLJE IZGLEDA OD OVE IGRICE A VI NISTA NE PISETE :))))))
Sretno vam momci. Pokazujete da BiH ima kapaciteta za sve grane razvoja. Samo sto to vlast ne uzbija ni 1%. Samo mi mladi mozemo osvijetliti obraz ovoj nasoj domovini, nasoj Bosni i Hercegovini. SAMO NAPRIJED! :D
Sretno momci i SAMO HRABRO
Trude se i rade svaka cast, samo naprijed. Rezultat ce doci kad tad. Cudo jos niko nije komentarisao sto studirate na privatnim fakultetima, na kojima se kao nista ne uci. Uci itekako. Evo i dokaza.
Apple je poceo od komada drveta i plastike... Samo naprijed, jos da je u drzavi bolja situacija...
svaka čast za trud, ali mislim da bi im bolji potez bio da su prvo pokušali da se finansiraju preko kickstartera ili nekog sličnog servisa pa da naprave nešto što bi mogli da plasiraju preko steam greenlighta, ovako će se i ovaj platformer izgubiti u masi ostalih platformera ukoliko ne ponudi nešto baš revolucionarno
Sretno i dago mi je, ali samo da ne bude k'o nasa aplikacija Bosnian pyramids