Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li ovo na windowsu kupljenom na pijaci?
ovo je za vehabiju da malo vjezba.
Joj da kako može, ja bi ga rado picio po Bosni, svaki minut novi grad... Ko kad su nam daleko gradovi :P
Ja strucnjaka sunce ti poljubim! Fatajte se microsofta, sta radite u bih uopste?
to vec deset godina ima, ali ocito je da na portalu malo koji ili ni jedan urednik nema legalan operativni sistem.
Sutra naslov: Clanovi al-Qaida-e masovno prelaze na Windows...
Treba ti dosta rama i to je to. Svi ovi strucnjaci u komentarima nemaju pojma kako se igre prave, pogotovo ovakvog tipa. Broj poligona na zemlji i udaljenim objektima je jako mali i to je sakriveno dobrim teksturama (za koje ti treba ram) i bump mappingom dok je sam model aviona taj sa najvise detalja i najzahtjevniji procesorski i graficki jer je najblizi vidnom polju. Posto teren nije destruktabilan, nema nikakve specijalne fizike osim svjetlosti, vode i ponasanja aviona na zemlji i u zraku. Znaci, ono sto je ovaj frz napisao bi trebalo sasvim fino da pokrene igru.
@halo Simulacija - fizika - procesorsko vrijeme U C WHAT I DID THERE?
ma nemere ovo meni nema sanse,ja igram soker 6, s ronaldom debelim razvaljujem ocam najjaci
halo djecice IT strucnjaci, naziv simulacija nema nikakve veze sa hardverskim zahtjevima igre, simulacija znaci da je igra realna odnosno da simulira pravo real-life letenje, arkada je nesto suprotno, Npr CoD je arkada a ArmA 3 bi bila simulacija rata
Ako nisi znao Maloumniku simulacije su ti najzahtijevnije igrice, dovoljno govori da nema kompjuter koji moze podnijeti FSX i X-Plane 10 na maximumu. Informisi se malo, pizdeku glupi.
avion rakete, i misije iznad srbije odnosno za bombardovanje srbije domah cu je kupiti ne pitam za pare ako gore navedeno ima :D
nije igrica nego igra. kad je igrica napravi je ti
koji je krc ultra dual core i3?
eto me svaku sedmicu u bosnu
Meni je 2,30 ultra dual core i3,nadam,4gb rama i 1024 graficke,nadam se da mi moze :D
Ima lji sansa da odljetim iz Bosnia i da se ne vratim vise?