Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas se veselom novom ajfonu
telefoni sve pametniji a ljudi sve gluplji
Mogu oni da prave sto hoce ali iphone je masina. Nije mu ni jedan ravan. A ko prica protiv iphona taj ga nije nikad ni posjedovao!!!
Cim je tebi takva konstatacija ocigledno da nemas blage veze.
@mumi111 Deder' nas edukuj i reci sta gdje grijesi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemaju originalnu Youtube aplikaciju. Dalje je svaka prica suvisna...
Haha pa tako ih i pokusavaju ubiti.. svejedno, velikog giganta google nikad nece dostici..
@JoseDeLaMata Kada sam rekao velikog giganta mislio sam na Microsoft, Microsoft je doprinjeo razvoju kopletne informatike koliko nece sve firme zajedno.. A google je uzeo pravo microsoftu da prave aplikaciju za youtube iz nekog razloga
shvatite da imate jako kvalitetne telefone, naročito nova dva flagship telefona (950 i 950 xl)...jedini vaš problem je app store tj windows store i ništa više ;)
inace se izraz flagsip ne koristi n nasem jeziku, jer imamo svoj izraz za to...a to znaci paradni konj...
Kada će Klix objaviti svoju novu aplikaciju za Windows Phone? Čekamo :))
17. Iphonea? Mozda i nesto urade dok ne izadje 17 ti iphone.
Digni se iz pepela , majkrosofte tntntnnttn
Svi ovi smartphoni su davno izgubili funkciju telefona. Bez interneta oni prestaju biti što jesu trenutno i tek onda su telefoni.
pa zivis u informativnom dobu,. i ako imas "pametni telefon" podrazumijeva se da imas i pristup internetu,., niko nam nije kriv sto koristimo usluge Bh Telecoma
@dom_u_turskoj razumijem te,. nisam ni ja bas cesto u Bosni(vise AU) i cijene tel. usluga su da te miki opali,., 30€ mjesecno zovem sve osim hot line,. dodjem u Bosnu i svaki dan moram ultru dopunjavat,.,.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)