Zvanično potvrđeno
2

Madden NFL 21 i FIFA 21 stižu na PlayStation 5 i Xbox Series X u decembru

D. B.
Nove verzije popularnih igara Madden NFL 21 i FIFA 21 će biti dostupne za konzole PlayStation 5 i Xbox Series X i S u decembru, zvanično je potvrđeno.

Kompanija EA je potvrdila da će igre na nove konzole stići 4. decembra, dok će vlasnici konzole PS4 i Xbox One koji kupe jednu ili obje igre dobiti digitalnu verziju nove besplatno.

EA navodi da su oni koji su kupili fizičku kopiju bilo koje od dvije igre morati kontaktirati EA kako bi dobili novu verziju. Ove nove verzije će biti dostupne besplatno u ograničenom vremenskom periodu, odnosno do dolaska igara Madden NFL 22 i FIFA 22, a to je krajem 2021. godine.

S druge strane, Madden NFL 21 i FIFA 21 će iskoristiti potencijal novih i moćnijih konzola, a verzija za PS5 će imati koristi od tehnologije haptičkog feedbacka kontrolera DualSense.

EA je potvrdio da će igrači moći prenositi svoj napredak i prikupljene iteme na novu generaciju igre, uključujući napredak u modu UItimate Team za obje igre, Maddenove modove Franchise i The Yard te FIFA-in mod Volta Football.