"Sporost je nova brzina"
0
Luksuzno putovanje u letećim kruzerima
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno, vrijedi proguglati.
sad ce dodik kupit kruzera al referendum ne moze... za sve ostalo tu je master kard
\"Leteći brodovi su doživjeli svoj vrhunac još 1930. godine. Naime tada su se njemački leteći brodovi Zeppelin, u nedostatku bombardera, koristili za napade na ciljeve u Engleskoj.\" .....nisam znao da su Njemacka i Engleska bile u ratu 1930-te. Svaki dan nesto novo naucim.
skontaj komentara hahahahhaha
Ovo kao da je malo preuranjena prvoaprilska sala!
super samo dajte mi više padobran uz kartu pa na brzinu objasniš kako se povuče ručica a ne ono nikako da zapamtim hajd masku i nekako ali brate onaj prsluk okolo pa onda preko glave pa provučeš ruke pa pišća pa svjetlo pa pazi kad ćeš ga naduvat radije brate proučim nešto na našem prekrižim se lijevom i prekrstim sa dva prsta nekako me isto izađe
to su vehabije napravile.
Ovo je patent srpskih dizajnera sa istoka ustikoline i gornjeg dijela miljevine, inace nastanjenih u 49% teritorije koja historijski pripada srpskom narodu.