Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iPhone je mobitel za glupe, za ljude koji ne znaju nista...JA GARANTUJEM!!! iPhone jedva da danas moze uraditi stvari koje sam ja sa n95 radio prije 6-7 godina.
ti si jedan obični karafufko
sta je bilo sabane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A kada ovo bude dostupno, onda ce Apple Fanboys da polude jer je "inovativno", "revolucionarno"... bez obzira sto sada masovno pljuju po S4 zbog Floating Touch-a
Sony i Samsung ovo već godinu dana imaju dok Apple ovo tek testira. Nema, pravi su inovatori.
i onda sjednes u kafic i trzas glavom ko epilepticar...
"Tehnoloski gigant" je zapravo tehnoloski kolektor tudjih patenata koje predstavlja godinama nakon prvog predstavljanja tih patenata. Uglavnom znam ko nece upravljati glavom iPhone. U moju avliju nijedan produkt Apple nece uci.
Sve preko Galaxy S2 i telefona tog ranga je preseravanje i takmičenje ko će nabiti bolje parametre da izgleda moćno na papiru a funkcionalnost stalno ista pa ko je onda tu lud.... Android k'o Android i na s2 i na s4, eye scrolling je fancy ali hajde realno....koji će ti qrtz O Apple neću ni pričati, to je precjenjeni modni detalj za Staniju i ostale sponzoruše.
Još ćunom da izmisle nešto i to je to...
wahahahahahahahah imat ćemo vrat ko žirafa da bi prošili funkcionalnostihahahah
*proširili
teško mi je glavnom, ima li šta jednostavnije, možda očima?
to im je već samsung uzeo, zove se eye scrolling tako da ne mogu sebi dozvoliti da kopiraju nekoga, dobro nisu uz iPhone počeli davat kakvu motku pa mrdaš sa njom :)