Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh, bas sam se sjetio onih dana jos 2001 kad smo na faksu pricali o tome, kako dolazi za desetak godina, da ocima upravljamo kompjuterom, i kako bi miganje lijevim i desnim okom bilo left i right click ;). Tad sam jos bio blesav i studiro informatiku :)
Proseravanje!!!
Za provjeriti brzinu rada interneta i konekcije . http://www.speedtest.net/ http://www.pingtest.net/
Ja okom a kompjuter skokom.
kako lupate sa ovim USKORO
zene se ne sibaju,one se samo karaju
svjetsko prvenstvo u bacanju pogleda u vis! :)
A zenama cemo upravljati motkom i sl.
Ovo mi nako na prvu djeluje kao \"dobra stvar\" da invalide \"osposobi\" dok s druge strane \"normalne osobe\" bi mogla uciniti invalidima... Ima pozitivnu i negativnu stranu.
Nece ovo bas biti uspjesno. Kako postoji covjek koristi ruke da upravlja i manipulira objektima. Upravljanje ocima je neprirodno. Mozda ce ova tehnologija biti neka nadogradnja trenutnih ali sasvim sporedna.