Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lenovo izlazi na trziste sa pametnim telefonima i novim laptopima...baterije na mobitelima drze do 14 dana..a quad core procesori i graficke imaju nvidia..mobiteli od 500-700 dolara..laptopi drze do 30 sati, cak 32 gb rama na laptopima a 1000 dolara...fascinantni su...imam njihov laptop vec 4 godine, nit se cuje, nit se grije, nit me izdao, cak se i kola prosula po njemu bila, al ima rupice pa sve prodje dole... :D posjetite stranicu...jes da nemam para, al volim uzivati gledajuci, cim mi se pokvari mob, to ce biti njihov mob...a ostajem odan laptopima...ne koristi NASA dzaba lenovo u svemiru-..
Vrlo solidna konfiguracija, idealne veličine za ne previše zahtjevne korisnke (kao ja, npr.) sa dobrim OS-om i Office-om.
smece kinesko nokia je nokia
Ovo je bolje od Androida i IOS-a zajedno,hm 450 u km i nije puno ako uzmemo u obzir da ima pravi Windows.Samo za Windows je 64 gb malo.