Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tastature su im vazda bile taraba. ali ne mjenjam lenovo ni za kakvu drugu marku. najbolji su
DA KAKO REĆE PRETHODNIK KOMENTATOR NESMETA CAPS LOCK!!! Pod hitno predlažem da ga ukinu ili barem radikalno smanje dimenziju te tipke koja je trenutno, blago rečeno, predimnezionirana. DOLJE caps lock!
MA NE SMETA CAPS LOCK !!!!
Ajde dosta o kompaniji, komentarišite članak... Ove inovacije mi djeluju super, ali ukidanje Caps Locka bi bila katastrofa, jer ja recimo uopće ne koristim Shift, već CL -> [slovo] -> CL. Meni lakše nego čuvati Shift.
koristite ljudi google prije lupanja gluposti o porijeklu kompanije http://en.wikipedia.org/wiki/Lenovo
Leonovo je BRITANSKA kompanija koja je kupila IBM!
aj glupi bosnjo vama je vrh tehnologije kamen
nije kupila ibm vec samo thinkpad brand
zar rusi znaju netso napraviti a da nije dimenzija 2x2 hahah ahhaha srbo go to sibir pa tamo kenja mars iz ovog dijela evrope odakle si sljego ovdje
Lenovo je kineska kompanija koja je kupila IBM, a ne ruska kako bi neki voljeli:)))
i te kako veliki problem...
Da. Je li to problem?
Lenovo je kinesko - ruska kompanija
lenovo kineska kompanija??! :D :D :D