Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji ste
@otkaz haha, nije to.. nego su već dobili otkaz ljudi u toj firmi, rade još par sedmica samo.
Hahahaha, hajd jos malo nahvalite svoju aplikaciju na android store-u (ili natjerajte ono malo jada sto je ostalo, prijeteci im otkazima) ;)
E baš ova zadnja dva komentara iznad ko nisu budući bivši radnici atlant-a :)
Nista specijalno... Biser dana: autori sami sebi ostavili komentare na android store-u :D
lol A sto bi sa Instagrama prebacio slike na Pycsell kad imam Flickr? Znaju u kakvoj je situaciji Atlant, pitanje je hoce li biti Pycsell-a sljedeci mjesec ;) Osim toga, ova opcija da po defaultu povuce sve slike sa fb-a je preglupa... UI tezak, ruzan...
sajt je preloše uradjen, nepregledan, nejasan i ne zna se na prvu čemu služi... loada mi sve slike s facebooka i pomislim da sam na facebooku
nikako da skupim 5 frendova da dobijem gratis izradu slika :// Jedina prednost ovog servisa je, kao što piše, izrada fotografija.. Na žalost, početna login stranica uopšte ne govori o čemu se radi, nakon registracije, ni dalje vam neće biti jasno o čemu se radi i prvo što padne na pamet nekom jeste "šta je ovo, isto facebook" i više nikad ne do e na stranicu.. Ukratko, nigdje fokusa na izradu fotografija.. Da je servis jednostavniji, kao samo uploaduj sliku sa računala, plati i poslaćemo ti sliku, bilo bi popularnije nego ovo sad.