Novi alat
0

Jednim klikom na Pycsellu sačuvajte Instagram fotografije

Klix.ba
Prateći najnovija događanja u svijetu društvenih mreža, Pycsell tim napravio je opciju kojom je jednim klikom omogućio download fotografija sa Instagrama na korisnikov Pycsell račun.

Potaknuti nedavnim izmjenama koje je Instagram napravio u svom pravilniku o privatnosti korisničkih fotografija, Pycsell, kojem je privatnost korisnika na prvom mjestu, odlučio je svojim korisnicima ponuditi alternativu, te im je omogućio jednostavan i brz način na koji će pohraniti svoje Instagram fotografije na sigurno.

"Cijeli proces zahtijeva samo jedan klik na opciju, te logiranje na Instagram korisnički račun. Korisniku će se veoma brzo kreirati album sa svim njegovim Instagram fotografijama, koje korisnik može dalje dijeliti, editovati ili naručiti za print u sklopu Pycsella", istakla je Ilma Pehlivanoć u ime Pycsell tima. Ona je podsjetila da su fotografije na Pycsellu sigurnije nego na privatnim računarima, zbog korištenja Cloud tehnologije, a da korisnici kontroliraju svoju privatnost.

"Pycsell je ovom opcijom omogućio svima da pohrane na sigurno fotografije sa Instagrama, kako bi zaštitili svoju privatnost, što je posebno važno onima koji su razmišljali da ukinu svoj Instagram račun do 16. januara", istakla je Pehlivanović, podcrtavši da fotografije na Pycsellu pripadaju samo njihovim korisnicima.

Pycsell pored sigurne pohrane, omogućava narudžbu putem interneta odštampanih fotografija u željenim formatima, u isprintu vrhunske kvalitete, uz isporuku bilo gdje u svijetu. Za one kojima je fotografija više od hobija, ovaj proizvod im omogućava da promoviraju svoj kreativni rad i pri tom sami formiraju cijenu svojih fotografija. Korištenje Pycsell.com platforme je besplatno, a prijavite li se svojim Facebook korisničkim računom, svi albumi sa fotografijama će se automatski prebaciti na Pycsell.com.