Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će amerikanci naručiti jedno 10000000 komada za novu armiju.
Sa ovom tehnologijom mogu napraviti robota koji moze izvrsavati neke poslove koje obicni robot ne bi mogao (neke kompleksne stvari). Takodjer sada covjek moze da \"osjeti\" dodir, dok obicni robot nije mogao. Da li se ta ista tehnologija moze primjeniti pri nekih udesa kao sto je bilo u Fukusimi to ne znam, ako moze ta bi im eto tehnologija omogucila. Kako napraviti nesto - moras prvo imati tehnologiju. Da nema tehnlogije onda bi mozda pravili robote od drveta a ne metalne..
a zasto nisu napravili robota koji ce popraviti situaciju u Fukusimi? prave neke gluposti umjesto stvari koje im trebaju
posto sarajevo-x nema sredstava da postavi youtube klip evo ja cu http://www.youtube.com/watch?v=ZMF0p15GPYg
@AHhhhh Hajd ne pametuj , tetko
Kinez napravio robota za hvatanje lopova. Odveli ga u Ameriku, za 5 minuta uhvati robot 200 lopova. Drugog dana odveli ga u Nemačku, za 5 minuta uhvati 180 lopova... Odvedu trećeg dana robota u Bosnu , za 5 minuta ukrali robota!
Pa cudi me da do sad nisu to napravili u buducnosti ce auta letit,roboti ce nas posluzivati,nije da sam neki vidovnjak ali pogledajmo dokle je tehnologija dosla IPHONE 3 vec ispao iz mode..To be or not to be.