Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijem jednom mjesecno notifikaciju, ponadam se, kad ono igrica :(
ja deaktivirao profil.. nemogu vam objasnit koliko mi je ljepse b.g.te... sjednem sad ovako otvorim gugl i kucam svasta, pretrazujem hu ha.. uglavnom manje bolidno od sjedenja i cekanja notifikacije do sabaha, sto sam znao radit... :D preporucujem svakome isto.. moze se bez FEJZBLJAKA:. B)
jaka pomoc nema sta. sve vec bilo samo ce sada agresivniji biti sto se reklama tice, facebook zivi od reklama i prodaje podataka.
treba ovo go..o facebook ukinuti za sva vremena..!!!!!!!!!!!!!!!
Ne koristim FB odavno! Osjećam se bolje, ako mi vjerujete...:):)
*POVEĆAN BROJ BOOKMARKSA* *novi updateovi * imal jos updateova?
upravo se izbriso :))))))
PODRSKA MUDROM !!! covjek danas citav dan ujedinjuje svijet a niko mu ne placa !!
Pošaljite mene i ujediniću svijet.
Šta mislite osvane naslov na ovome divnome portalu \"Real Madrid kupio Bakira Izetbegovića\" za 13 miliona € Mogućnost jeste mala, ali postoji...
hahahah
ma, who cares? jos mi to treba da cackam po fb, fuck.ing aplication...