Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, blekovi, otkad su to Irska i Iran jedno te isto?! Obratite paznju na prokleti naslov!
Iranska komisija?
Šta? Glavni gradovi? Pa... bio sam u Foči... Dobro je. Zna geografiju.
Irak, Iran, Izrael, Indija, sve je to meni isto.
Mislim da je Irska, u Iranu je vjerovatno zabranjen tj blokiran
pitala jedna plavuša šta je ispravnije reći: Irak ili Iran, i lixon joj kae IRSKA!!!
Ne kontam.. vijest stoji od jucer i novinar koji je pisao clanak se nije udostojio da provjeri opet, da pogleda komentare, prvo jer mu je to posao, drugo iz ciste znatizelje.. ccc dno dna novinarstva..
Iranska ili Irska????
hahahah koja omaska! Pa ovo sve govori! (Iranska != Irska)
Ovo nije ni nepismenost ovo je cisto neznanje
Ja mislim i kontam, da bi bilo najbolje da se ova \"komisija\" nozove Irsko-Iranska komisija za Facebook i ostale internet knjizurine.... Vlasi na broju a boga mi i Turci zadovoljni.... a moze (ko voli) i obrnuto Iransko-Irska komisija... sto bi onda znacilo sljedece... Turci na broju, a i Vlasi zadovoljni.... Pitanje za \"novinara\". Kako izgleda GLOBUS ? 1. Coskasta kocka 2. Cetvrtasti podupirac za knjige 3. Duguljasta pepeljara za marihuanu. 4. Ko smrdljiva carapa.. 5. itd...
A sta to moze da osramoti korisnika vise od onoga sto on sam objavi? Privatnost radi bez greske, pa se malo izvjezbajte prije nego sto upotrebite. Za one koji imaju timeline, jeste li skontali da fali opcija showw all stories iz odredjene godine? Vise od pola stvari sa bivseg walla je obrisano
ne bih vam preporucio da mijenjate \"iranska\" sa \"irska\" pogotovo ako se radi sa odnosima sa amerikom
Da li je ispravno Irak ili Iran? :D
ovo je vrijeme kretenski novinara.
Iranska komisija: Facebook mora da poveća zaštitu korisnika Irska komisija za zaštitu informacija zatražila je da društvena mreža Facebook uvede velike izmjene radi zaštite privatnosti svojih korisnika. Opet nepismeni novinari, valjda se procita tekst prije nego se objavi po stoti put :)