Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
locirajte mi sina
Možda Ratko Mladić Ima Iphone ??
@Ali .... tačno, inače ovaj \"problem\" na iPhoneu moćeter riješiti preuzimanjem aplikacije sa Cydie pod nazivom \"Untrackerd\" ako ste baš paranoični :)
Ima i 33-10, odnosno svaki mobilni uređaj, ovo je samo GPS verzija za bedake. Svaki operater ima uvid u vaše kretanje.
Kakvih g.....a ima ovdje. Normalno da se svaki mobitel može pratiti, to niko nije osporio. Bit je da mobitel bilježi (čuva) i prosljeđuje informacije bez znanja korisnika. Naravno najjači je komentar da baterija mora biti udaljena najmanje 30cm od telefona. Veću glupost odavno nisam čuo !!!
Svaki mobini telefon se moze pratiti i to nema nikakve veze sa Iphone-om. Mobilni telefoni salju signal i kada su iskljuceni. Jedini nacin da bi se prikrila lokacija je vadjenje baterije iz telefona, baterija mora biti udaljena najmanje 30 cm od telefona.
Imal to 33 10
I da ima, ne bi se znao koristiti njime, to je tehnologija, nije to jos po Sumadiji doslo :D
He.bo vas iphone ;)
Nije GPRS uredjaj, nego GPS uredjaj. Dvije potpuno odvojene tehnologije.
poseerem vam se na iphone i apple
samo jos jedna stvar... svi ti mobitely su bezicno povezani u jedan system i ako je neko bas naivan moze da misli da se mobitel nemoze \"aktivirati\" sa odredjenog mjesta, tako da vlasnik nije nije ni svjestan da je u eteru i da razgovor u neposrednoj blizini mobitela jednostavno tece simultano i da neko drugi na nekom drugom broju to fino slusa i ako treba snima za odredjene svrhe
De ti nama, pametnjakovicu, iznesi dokaz za svoju tvrdnju. Jednostavno kazati \"informacija netacna\" ne pali. Znaci, daj dokaz i uvjeri nas kako si ti u pravu, a mi ovamo et\' prolupali ili kako ga hoces. Hvala!
potpuno ocekivano jer, priznajmo, sva tehnologija ide u tom smjeru... vise info http://gizmodo.com/#!5793925/your-iphone-is-secretly-tracking-everywhere-youve-been
i ovi kerovi u banja luci (sto opljackase banku) su se iznenadili kako sistem funkcionise
molio bih autora teksta da pročita ..ova informacija je netačna : ) iPhone ima opciju tu, ali ne zbog praćenja \'\'korisnika\'\', nego da bi korisnik u slučaju krađe telefona mogao znati u svakom momentu gdje se nalazi njegov iPhone :) u svakom momentu je moguće isključiti tu opciju :)
nema vise tajni, ama bas svaki do jednog mobitela je konektovan na bezicni sistem i u svakom momentu \"neko\" zna gdje se koja zvierka nalazi...i treba tako jer vuk je vuk a cuk je cuk a postenom covjeku ne smeta sto neko zna gdje se nalazi...