Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJI JE GALAXY !
Da ali zato sto AT&T i Verizon imaju BUG i iPhone5 pravi nenormalne kolicine transfera podataka BESPOTREBNO ;) Mozete proguglati ovaj problem ;)
S3 je plasticna igracka iz fis viteza, max brightness im ko da je neko stavio varta baterije... Eno ga nakon par mjeseci od izlaska vec 7 stoja... Cirkus. Ljudi pa iphone 4 se cijeni 500km nakon 2 god... Lets face it, iphone nije za svakoga... Kod nas ga nema na ultra i hej tarifama, sto znaci da ga mogu imati samo oni koji ga mogu iskeshirati. A nas narod je poznat po tome da mrzi sve sto ne moze priustiti i velica svoje do neba... Sindrom zvani \"golf dvica diiiizel\"...
http://www.izona.com.hr/
ja nemam mobitel , kompjuter, internet, tablet, laptop,i pod i sta sad da rOadim ?? mogul ja zivit bez tog? hocul umrijet? sta sad !?
Uzimaju li u obzir da ameri kada izadje novi iphone odmah zamjene i bace svoj stari? Što automatski poveća br korisnika nove verzije.
Prođe 12-ti oktobar, godina od Ritchijeve smrti, a Dennisa se ne sjeti se niko. Steve Jobs Dennisu nikada nije rekao ni hvala što je sve verzije OSX-a temeljio na derivatu Dennisovog izuma, i nikada mu ni Bill Gates nije rekao nijedno hvala što je na Dennisovom prvom i besplatnom izumu napisao Windowse na kojima je Bill Gates postao slavan i bogat. Umjesto zaslužnih, svjetina slavi šarene laže i showmene kao što je na neki način bio i Steve Jobs. Dennise, pokoj ti duši.
pa vise drk.ju rtrdi..
ljudi, stiv dzobs je umro.
@pih Ne ne moze, S3 koristim kao hotspot, a tipkam sa digitrona :) Sent from my Galaxy S3 hotspot
i ne koristili ga! kad se 90% zasniva na internetu. ne mozes aplikaciju pokrenuti bez neta -.-
zar s3 moze na internet????
btw SHARP rulz
Ok samsungasi razumijem da mrzite sve sto je americko, ali brate ako hoces da prodas proizvod lazuci i ismijavajuci one koji vole konkurentski proizvod je poprilicno glupo. tipicno za koreance. lazi, lazi i samo lazi.
Pa gdje nece imati veci promet kad ga 90% amera kupilo i VISI na netu, dok je s3 tj. Android generalno kao operativni sistem viša atomska fizika za glupe amere.
S3 trenutno najbolji tel na svjetu, Sent from my Galaxy S3
brat bratu iphone je bolji, ima to nesto dzaba je!