Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠUPLJA TEORIJA: Ja sam bezbroj puta u životu a pogotovu na Internetu bio suočen sa mišljenjima koja mi se nimalo nisu dopadala ... ali čvrsto sam uvjeren DA SU UPRAVO TA MENI NEUGODNA MIŠLJENJA OD FUNDAMENTALNOG ZNAČAJA DA SMANJIM PREVELIKO OBILJE SOPSTVENIH GRIJEHOVA, KAKO BIH MOGAO DA SE POKAJEM, A ONDA NEŠTO KONKRETNO: DA NEKAKO PLATIM ŠTETU ONIMA KOJIMA SAM ZLO ČINIO.
Moj zzr veliki narodi poput Njemaca i Rusa nisu toliko veliki zbog broja stanovnika, već su veliki zbog toga što njihovi sistemi nisu tolerantni prema \"nepogriješivima\" ... a pogledaj kako smo mi naopaki, svaka naseobina na balkanu ima sopstvenu oazu skupocjenih lažljivih \"bogova\" ... pa onda nije ni čudno što nema mjesta za ono što bi trebao biti Bog.
Eh moj zzr, možda ti voliš da umjesto sladoleda ližeš genitalije moćnijima od sebe, ali nebi trebalo da ti smetaju oni koji vole da odgrizu komad genitalije moćnicima... a broj takvih je u porastu, i oni imaju vrlo ubjedljive argumente ... nije ni to sretno rješenje, ali u svakom slučaju sredstva komunikacija uopšteno bi mogla pomoći da se ukine svijet \"nedodirljivih\" i \"nepogriješivih\".
dzesi ti pronasao politiku ovdje?? je6bala ti politika sve
Eh poželjno bi bilo da se i ostali umreže, i to neovisno od volje struktura vlasti. Internet bi mogao mnogo pomoći da ljudi više komuniciraju, nego da se takmiče ko će više energenata trošiti.