Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno! Bio je Perzijanac, Farrokh Bulsara mu bilo pravo ime. Nije bio ni jevrej ni musliman vec mu je religija porodice bila stara Perzijska. RIP Freddie!
freddie je LEDENDA koja ce zivjeti vjecno, a ove sitne, beznacajne duse koje nece ostaviti ama bas nikakav trag na ovom svijetu osim svojih pateticnih i imbecilnih komentara mogle bi se samo sageti velikom Freddieju da je sad ziv i popusiti njegovu slavnu pedersku k1tu!
a plus bio je i zidov...
Lijep glas. Ali nazalost bio je peder. Lizao spolovila drugim muskarcima i dopustao metanje njihovih spolovila u svoj čmar. Zato je unistio svoj zivot prenoseci HIV a ko zna je li pored svog unistio jos drugih zivota na isti nacin. Od sebe napravio zivotinju. Momentalno mi se zgadi svaka njegova nota.
Umro je časno i ponosno, kako treba da umre i svaki homoseksualac, od side.
treba mu podici spomenik u sred trga Alije Izetbegovic. Vise me on zabavljao u ratu, nego onaj klokan sto nas sve unisti.
nista za stream ne javljate? http://www.muzickazona.ba/vijesti/queen_stavili_live_at_wembley_na_stream_u_cast_freddieja_mercuryja/397
valjda INTERAKTIVNI