Salva nezadovoljstva
0
I Bangladeš blokirao Facebook
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sura Kafirun KUL JA EJJUHEL-KAFIRUN LA EABUDU MA TABUDUN VE LA ENTUM ABIDUNE MA EABUD VE LA ENE ABIDUN MA ABEDTUM VE LA ENTUM ABIDUNE MA EABUD LEKUM DINUKUM LIJE DIN Prevod: U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! * 1. Reci: \"O vi nevjernici, * 2. ja se neću klanjati onima kojima se vi klanjate, * 3. a ni vi se nećete klanjati Onome kome se ja klanjam; * 4. ja se nisam klanjao onima kojima ste se vi klanjali, * 5. a i vi se niste klanjali Onome kome se ja klanjam, * 6. vama - vaša vjera, a meni - moja!”
Vi sto vrijedjate islam i Muhammeda alejhisssalatu wesselam napisite puna svoja imena i prezimena da se bolje upoznamo! Najbolje u cetiri oka da se nadjemo!
ma sve vas treba deportirat iz europe...sve na brod pa iskrcat u africi ...vas sljedbenike pedofila muhameda
sta je ba ovo? koje su ovo dalebu u po bijela dana izasli coporativno na ulicu u spavacicama.
Ah ta islamska \"demokracija\"...sve puno prverzija i bolesti kao i cjeli islam
@muju sta ima veze bolan sto si crto i drrko. to je normalno za tvoj uzrast. cudi me samo da si tako mlad a vec isfrustriran i iskompleksiran vjerom kojoj pripadas. nije ti niko kriv jaro, to se lako promjeni isto kao sto su i vasi dede i nane promjenili prije par vjekova tako i ti isto mozes. jos ce bit manja sramota od one koju su nam preci napravili. samo ti drrkkaaj Mujo, dobro je to nego ti ajd kod popa Milutina nek te poprska malo svetom vodicom i eto te covjek ko nekad tvoji prije dede potureta.
@mostar wesT,pogledaj film Da Vincijev Kod pa ces da saznas istinu o svojoj vjeri i svojoj Mariji protistutki,m.a.m.e. ti se balave n.a.j.e.b.e.m. i jos i ja sam neki dan crtao Mariju golu i s.v.r.s.a.v.o. po 10-ak puta na njoj :P
jao jeste mangupi preko tastature uuu,a u grad kad hocete izaci ne smijete uci u tramvaj,ne znate ponistiti kartu....\"ma hajmo mi pjeske tih nekih 7 stanica\"...
procitao sam samo par komentara i dovoljno je....gadite mi se.....vi i kopile rimskog vojnika kojeg su pametnii ljudi preinacili u bozijeg sina,,,
STVARNO STE NAPACENI I ISFRUSTRIRANI!
nema odvajanja jozo- kozo. probaj da se odvojis i odvajas se od zivota...
neka ste vi pustili komentare mater vam nabijem....
Muslimani su ti u evropi i dio njegovog stanovnistva. Ako ti ne pase ti se seli na Mars, znas kako me to interesuje. Izvoli crtaj svog Boga kako hoces, svoje poslanike kako hoces, svoje mesije. Nama naseg ostavi na miru. Sto vam treba ta provokacija? Naravno da cemo se buniti i da ce nasi extremi i ubiti nekog za to. Vi sami sebi izazivate sudbinu, vidjet ce te dokle ce vas to ponasanje odvesti. Tebi tvoja vjera, a meni moja. Ne diram te ne diraj me. A ako budes budala pa dirao moje, onda se ne iznenadjuj ako te sta \"potrefi\". Toliko.
@Babo @alko Vama dvojici ocigledno nije dobro..Otidjite do efendije Serica nek vam da kakav zapis i nek vas usput natoklaci.. Kakve vi budalastine izbacujete na internetu u dvadeset i prvom stoljecu.. Pa u te gluposti jos samo vjeruju primitivni Arapi i pokoji musliman u evropi..A ti \"alko\", od tebe je lijepo pa si ajete preveo i na srpski jezik pa ponesto i bosanski muslimani mogu razumiti.. Hamdulila..
@alko(holichar) hvala bogu da je tako. treba se samo pobrinut da vi tu svoju vjeru prakticirate izmedju sebe a ne medju nama. zato i jeste cilj nas srba i hrvata da se odvojimo od vas pa vi onda slobodno uvedite serijat ako hocete. od nas imate 100% blagoslov.
ko to u stvari zna kako je izgledao prorok???? koga u stvari srtate? usput i sa-x brise dopusta komentare koji su poput samog crteza. od danas ga bojkotujem.