Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene od telefona jedino interesuje s8, tj da vidim sta su smutili i da ovim kriticarima zacepe usta, nije ni iziso a kazu da iphone 7 ima daleko bolji benchmark
Jedno poredenje, televizor samsung kupljen prije vise od 15 godina i danas dan radi bez da se ikada pokvario, kostao je tada oko 500 km, drugi kineski tv polaris, kostao 140 km, imao sve sto i samsung, nakon par mjesci pokvario se daljinski, a poslije toga doslo je poremecaja kontrola i gubljenje boje, to se sve dogodilo u roku 2, 3 god, tako i telefoni, kineski telefoni imaju skoro sve sto i samsung ali nemaju kvalitete, a sto je najvaznije, i zato je samsung puno skuplji.
Kao i kod telefona, televizora itd. važi zlatno pravilo: Koliko para, toliko i muzike. Ali ne možeš ti to tipičnom Bošnji objasnit kad je on naviko na Xiaomi, Doogee i ostale qrčeve od 200 maraka.
istina živa imam taj samsung 1000KM i danas radi perfektno nakon 15 godina ,a beko crko nakon mjesec dana nosio ga na servis jer je bio pod garancijom......
Ako se vec odluce za 5,5" onda mora biti makar 95% screen to body ratio da bi mogao normalan covjek drzati u jednoj ruci. Pored toga moraju spustiti cijenu kao sto to LG radi i poboljsati cable management u telefonu koji im je katastrofalan i na to sve moraju jos uraditi nesto za sta ce kupci reci wow! Jako tezak zadatak... Nije sve u imenu i izgledu, nisu kupci glupi ;)
Android je patka na kojoj su zaradili jedino google i samsung.
Bezrazložno pumpanje cijena doći će glave samsungu i Apple samo pumpaj :) sve manje i manje budala jes da ih jos uvijek ima ali sve manje :)
to je zato sto su midrangeri, od odno srednji telefoni toliko dobri da je bespotrebno imati najbolji, osim ako se bavis tim ;)
@levis možda kod nas ali u zemljama okruženja ako koristiš malo jači paket kod t operatera dobiješ bilo koji premium model po pristojnoj cijeni evo recimo kod nas ja dobijem premium model za neki 5 6 stoja ako vec koristim tako nesto zašto ne iskoristiti mogućnost pa uzeti neki premium model od vodeći firmi ali generalno su preskupi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)