Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji svjetski hakeri ne učestvuju. Oni su već vrbovani da rade za vlade i u službi su raznih država. Ovo je svjetsko prvenstvo buranije.
Ja sam cuo da su ljudi iz SarajevaX rekli da su hakeri male mace i da njima nista ne mogu, da se ne plaše hakera jer imaju najbolju sigurnost. =:)
Ako im se ja navalim na stranicu, sami ce je zatvoriti !
hvala za link stranice na kojoj su trojanci
ko vas je pokrao? HAKLERI!
e cuj to? A ja ne znam cak ni formatirati HDD, bruka Miljenko!!!!!
muahhaha 14 sam :D
prijavite se sami da vas ne moramo traziti... FBI u potpisu
ne prizivajte ih ,što ste ludi
Sorry that site wasn\'t found or is worth 0 points.
To samo pokazuje koliko koji ima vise vremena a ne koji je bolji ;) a ovaj s0lar ocigledno pametan jer on vjerovatno kasnije kontaktira adminE od tih stranica i onda im prodaje te podatke ;) pametno
E da je meni naučit \'vo hakovat :(