Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sam upoznat projekat farsi je u stvari trebao biti koristen prije par godina u planiranoj vojnoj intervenciji da bi olaksao komunikaciju sa lokalnim stanovnistvom. Kako stvari izgledaju cjela stvar ce se pokazati rentabilnom.
E jedva čekam da uvedu i gruzijski kao opciju. I tamo su protesti i tamo je policija nasilna ali je jako malo članaka na tu temu. Malo čudno zar da.
Koga boli onaj organ za Iran??? Mene sigurno ne
kakvu propagandu maymune, ovo je super vijest... sad mozes citati nezavisne iranske blogove i sajtove i cuti istinu od ljudi koji situaciju u Iranu znaju bolje od agencijskih vijesti...ne budi glup
Prestanite siriti propagandu byednici... nisam nikakav bradonja ili fanatik, ali ovo je ocigledna propaganda... a ne dobijate kakve bog zna pare za ovo objavljivanje, vec se nadate da ce se naci sto vise fanatika koji ce komentarisati i ostavljati neke hadise i sta ja znam... i time nabijati broj pregleda... JADNI STE!