Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze teorija zavjere da se ne moze izvaditi baterija iz mobitela...nije dzaba vlasnik FB stavio izolir traku na kameru svog laptopa on savrseno zna kako sistem radi.
Ja, recimo, samo povucem onu kliznu "klapnu" koja prekrije kameru. Zanimljivo je da toga nema na laptopu vlasnika FB.🤔
Minority Report - film iz 2000 i neke godine, kada tehnologija dovoljno napreduje da policija može vidjeti zločine prije nego se dese. I naravno dolazi do zloupotreba. Svako oduzimanje prava i svaki preventivni nadzor zbog "naše sigurnosti" je zločin sam po sebi. Sjetite se samo nedavne prošlosti i Korone i šta se je radilo i kakvi zločini su se činili u ime "naše sigurnosti"
Bozije oko iz filma brzi i zestoki, prati dje hoš
Ako ce ikoja evropska drzava postat totalitarna to je ili britanija il francuska, sekularne džehenemske rupe uskoro u rangu sa ostalim sekularnim propalitetima od drzava tipa meksiko, kolumbija, tajvan itd
IZGLASALI ZAKON ILI NE, TO SE PRIVATNO UPOTREBLJAVA PREKO TELEKOM OPERATERA I DEBELO ZLOUPOTREBLJAVA VEC GODINAMA...
"ozbiljni" slucajevi imaju Nokia 3310 ili tako nesto a ne smartphone
Kriminalci ne koriste iphone 14 to svi znamo ovo je samo spijunaza obicnog stanovnistva
Mislite da vec godinama ne slusaju?
Zeznut zakon
A do sad kao nisu