Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Half Life 2 trenutno kruyi kao alpha verzija naokolo. Pored graficki impresivnih nivoa trenutno nista nije igrivo, dodushe.
"leaked" verzija hl2 se moze skinuti sa popularnim programima kao edonkey, bittorrent itd...nemorate ic u rusiju ;)
Citao sam da se pojavila HF2 u Rusiji! Ne u trgovinama naravno nego kod pirata
Citao sam da se pojavila HF2 u Rusiji! Ne u trgovinama naravno nego kod pirata
Slo wrote: "daj ba, mogli ste staviti screenshotse od HL2 (ima ih svugdje na netu) a ne od HL 1..." Ovaj drugi screenshot sigurno nije iz HL1, možda iz Blue Shift. Ne znam... Igrao sam samo jedinicu, bez nastavaka. Otkud je ta slika?
Dino je vjerovatno tek sisao sa drveta jer half life 2 jos nije izasao a on prica kako neva;lja i kako ga je igra- SELJAK sta da pricam
kanter je sranje, najbolji je wolfenstein enemy territory
Ma sve je to bezveze HF2 je jedna od najglupljih igrica koje sam ikada igrao..ona blesava bica koja ku mahnita skacu uokolo..totalno su bezze..i ovaj deltafoce je istina sto je onaj reko totalni AMERIKANIZAM samo gledaju kako bi svoju vlast sirili jebali svoju glavu..i to koriste i preko igrica...pusti to sve ba to je bezze jedna od najboljih igrica je Caunter Strike i to kad se igra u mrezi :))))))
TO DFLWforever: Papak, Delta Force je jedna od najggorih serijala koji su se pojavili na game sceni - totalni amerikanizam uigrici ... ides i bijes "americke neprijatelje" ... ajde bolan ... kazes da si igrao Half Life 2 ... i da se ne moze uporeedit sa HF2 ... pa ti nisi normalan ... treba da se lijecis malo ( malo hehehe ) TO Slo: screenshotove tj video sa igricom mezs naci na INFO-vom CD-u ( od prosle godine, oktobar, novembar ili decembar )
daj ba, mogli ste staviti screenshotse od HL2 (ima ih svugdje na netu) a ne od HL 1...
Ne znam, dva-tri puta sam igr'o ovu igricu...i uredu je, ali se ne moze poredit' sa Delta Force Land Warrior-om...
Daj mirza pusti ovaj sarajevo-x. Kad ce Area?
CS for ever
Hehehe nek su ko ih j*** :)))