Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FB je najbolji CIA-in projekat ikada.. ne moraju nista istrazivati i skupljati podatke.. ljudi ih im doslovno trpaju u ruke.. genijalno..
Tako i treba.
na fb vidiš samo kad se raja uvali u kredit i kad se okreće krme ili janje
pa odes fino u ameriku, preuzmes aplikaciju i vratis se... 😛
Ko određuje šta će dozvoljeno, a šta nije u Europi.. npr mi nemamo nikakve veze sa EU i njihovim zakonodavstvom.
ma zabranite i Fb više , krajnje je vrijeme
Bas me briga ionako me tudje slike ne zanimaju
a komentari? haj ne lagi, svi volimo da mahalamo :)
Ja vala nikad nisam usla i razgledala necije slike ono sto mi izadje na naslovnoj to je to.
jebes facebook bolje je imati profil na klixu
Na kraju će na fb ostat samo kompleksaši željni promocije, dizanja vlastitog ega i pažnje (lajkova)...oni sa normalnim socijalnim životom ne koriste ga ili ga koriste minimalno da dogovore susret uživo...
mirc? irc icq msn cim dodje do smjene generacija nestaje i fb :) koje ce to dijete biti u istom fazonu ko i ćale i keva :)
Onda nam ostaje da se nadamo da neće doći nešto gore i od Facebooka...