Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u eri globalnog fajta kontra terorizma, vraški je sigurno da nsa, cia & fbi neće aminovati ovakvo što bez opcije za decrypt & listen & recovery.
Smanjit ce se broj razvoda 😂
nazalost ovo je savrseno da mladici i cure se ohrabre za slanje golih fotografija, nesto slicno sto nudi snapchat , na ovaj problem ukazuju mnogi strucnjaci a kod nas se o svemu samo suti...
Fahro likes this :)
Hahhahahaahsduashfduisahfrasiuqarwhgzwhuq uhasdhadhahshahhahaah facebook sa enkriptovanim razgovorima bez BACKDOORA?! Hahahhasdhahsdhahsdahdhahdasjhd pa ovakvu glupost ni Cerić ne bi izjavio.
taman da odam još koju tajnu, čak ni facebook neće znat šta pišem