Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yea right
Naravno,pomogne ti da se ispraznis na njemu.Napises status,a u tom istom razloge samoubistva i onda se mozes i ubiti.. !!!
sam je facebook doveo do toga da ljudi vrse samoubistva, smatram da je facebook najveca greska u mom zivotu definitivno nema nista korisno na njemu :)
Zasto objavljujete ime profesora iz Cetvrte Gimnazije kada nije dokazano da li je kriv? Zasto niko ne ispita kako je moguce da te neko cijelu stigne naspricati i namazati parfemom a da ne reagujes na vrijeme i ne izvuces se? MALA LAZE, A VI UNISTAVATE COVJEKU ZIVOT! NISTA NISTE NAUCILI NA PRIMJERU DVIJE MALE ROSPIJE SA ALIPASINOG OD PRIJE PAR DANA!
Ja kada bi objavio da cu se ubiti, \'prijatelji\' bi se obradovali, ne bi niko prijavio haha FOREVER ALONE
Najbolji način da spriječite samoubistva ako se toliko brinete je zatvaranje vaše mreže :D :D :D http://xrl.us/ImYourMan-00000
Ja se planiram ubit za 3 dana,objavit cu to na svom profilu.
Da ti nisi malo mentalno spor slucajno? Znas li ti kolika je populacija SAD? Ko ti je reko\' da su drzavljani SAD preokupirani mate.rijalom? To ti sovjetski savez dobro isprao mozak izgleda :D
Dajte kakvu pripomoc desnici, xamster i sl. stranice omrzle..
Sve dok budete bježali od ISTINE i dok budete smatrali da se samo ma-terijom može postići sreća, imaćete 100 samo-ubistava dnevno. I zasada je to dobro, u narednom periodu će biti još više samo-ubistava i još više pomišljanja na to. Ova prevencija će biti još jedna patka preko koje će neko zaraditi pare a izgubljenima pomoći neće. Pogledajte samo kako se licemjerno svijet bo-ri protiv A I D S-a!!! Milijarde se bacaju na prevencije, a bolesnih sve više i više. ZAŠTO ???
š.upak
Ho Ho Ho Ho