Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da odavno nisam vecu glupost procitala. Cuj internet u siromasne dijelove. Evo mi smo siromasni dijelovi svijeta. Ne treba nama internet, ovdje su potrebne fabrike i poslovi, kora hljeba a ne brzi internet.
SJEBITE I MARS, DOVEDI FB!!!
Kakva je konekcija,valjal signal?More li se klixat?
Bolje ga dovedi do bosne, mi sa BH Telecomom imamo najgori i majsporiji internet na EU kontinentu
Nemoj da se puno žališ, jer, još uvijek, u većem dijelu Evrope, posebice u Ujedinjenom Kraljevstvu, postoji download/upload-limit. Ne branim BH telecom (a i ne pada mi na pamet jer sam korisnik HS-a :-) ), već samo kažem da se ne žalimo preĆerano, obzirom da je i naša Internet usluga, u nekim segmentima, kvalitetnija ;-)
Mene ovaj lik fascinira. Vizionar do krajnjih granica.
Malo ko zna da je PayPal upravo njegov 'proizvod', bas kao i Tesla automobili.
Isključite nam internet, krajnje je vrijeme!!
pa mnogi su ovde pali sa Marsa,pa nema potrebe za tim!!!