Berners-Leeov poklon svijetu
0
Dvadeset godina World Wide Weba
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo komentari nije istina da ludi rat nije poceo i da je xyu osto onako da se razvija svi ovi ko ful Ameri sto su izmislili kojekakve gluposti nebi bili sigurno u USA nego u BIH,nebi se zvao Timu Berners-Leeu vec Mujo ili Haso. Kazete oni prekrivaju a sta vi sad radite zasto i vi neprekrivate radi takvi ko vi nasi ljudi i jesu ovako priznati po svijetu, Iako smo svi genialci za ove upregnute konje koji imaju zagradu sa strana i samo vidi ispred sebe.
A da se to kod nas ne pokazuje, program bi bio monoton jer nemaju sta drugo da pokazu.
pa mislis da u tzv. razvijenim zemljama zapada svi znaju za internet, u svakoj zemlji postoje zabiti, samo sto te zemlje to ne prikazuju na tv, pa niko osim onih koji su to vidjeli svojim ocima i ne zna za to.
Kod nas je tek 10 godina, a u pravoj upotrebi - omasvljenje zadnjih 5 godina. Čisto sumnjam da za to znaju u nekim zabitima BiH.