Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
testirao sam i beta verziju, koristio sam i release candidate, a sada sam instalirao i W7 ultimate. Na pocetku sam, kao i vecina mislio da je novi OS sranje kao sto je bila i Vista, a i bilo se tesko odviknuti od XP koji se koristi vec godinama. Medjutim, s vremenom, uvidio sam mnoge prednosti W7 i mogu vam svima reci da stvarno radi odlicno, jednostavno i brzo :)))
Cuo sam da je Nazif Gljiva vec narucio 4 kopije.
U Čeljigovićima, kod Fazlije u birtiji
zna li iko gdje se tacno odrzava ova promocija?
Pa gdje nije u tri verzije Home Premium - prva, Professional - druga, Ultimate - treca. Prvo procitaj pa onda kritikuj, a vala je bezveze sto raja na sa-x kritikuju, smo to i znaju raditi (besposlicari), uradite vi nesto za promjenu, sto bi kad je lakse kritikovati. Ha ya nasa posla...
Windows 7 će se pojaviti u tri verzije - Home Premium, Professional i Ultimate. Sta ima u tri verzije