Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala stvarno oko cega se vi raspravljate...
VAZNO JE DA JE AMERICKO,ODMAH VALJA....CCC E STVARNO IMAJU BUJNU MASTU!!! KOMPANIJE TEHNOLOGIJE PROIZVODI PICE I NAMJESTAJ i sl.SAMO ZBOG POZNATOG LOGA....!!!!????
Izvinjavam se, POGRIJESIO sam. Ali, ako se mogu opravdati, tu stvar sam vidio prije godinu, dvije, pa sam vjerovatno ZABORAVIO i sjecanje mi je KONTAMINIRANO necim drugim, OPROSTITE !! Ali i sami znate kako ovi \"novinari\" voile da \"prevode\".
ma vi ljudi niste normalni
Nema onda logike da Apple TV za Requirements navodi; • Widescreen (16 by 9) enhanced-definition or high-definition television with an HDMI, DVI, or component video input port ...mislim da je vise nego jasno :)
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv Da, ovaj uredjaj definitivno ne izgleda kao TV, a sumnjam da uz njega dodje gratis HD plazmetina od 30 \" ili nesto slicno sto je kolega Enko27 ocito vidio na nekoj prezentaciji. :)))
Citat Enko 27; \"Po obicaju PISETE a NE PROVJERITE - ali apple TELEVIZOR vec postoji\" Vidim ti si \"provjerio\" Apple TV je bezicni uredjaj; http://www.apple.com/appletv/ a ne bukvano TV. Apple TV turns YOUR TV into so much more.
biste
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jel se kaze \"biste\" ili \"bi ste\"?
iBog i iAllah
Ma gluzpi ameri bi kupili i iGovno i iVjenčani prsten i iHljeb jer se njima svakakve gluposti mogu prodati
Po obicaju PISETE a NE PROVJERITE. Za druge stvari NE ZNAM, ali apple TELEVIZOR vec postoji (i to HD TV), i to najmanje godinu ili dvije. Svojim sam ih ocima vidjeo, i ima ih raznih dimenzija.... Bio sam razmisljao i da kupim jedan od njih... Uostalom moze se provjeriti na njihovoj stranici http://www.apple.com
Svidja mi se ovaj energy da budem iskren, ali ovaj TV je nidje veze, obicni cinema display :) Cisto sumnjam da bi Apple takav TV uradio. Pogledajte nagadjanja \"strucnjaka\" o tome kako je trebao izgledati iPhone pa cete vidjeti koliko su svi promasili dizajn. Btw, nadam se da nikad nece poceti sa ovim \"i\" sirenjem, i ovako su na granici da postanu masovni ispirac mozgova :)
Pa dobro, naravno da je jedan RedBull sigurno bolji od ovog Appleovog energy drinka, ili naprimjer GE sigurno pravi bolje toastere. Samo strategska prednost je svakako moguca sa ovakvim potezima. Danas je svijet biznisa toliko velika kompeticija da je strategska prednost kljuc u razvijanju dalje. PS Drugi put stavite izvore vise detaljnije.