Pad dionica nakon recenzije
0
Consumer Reports: "Ne kupujte iPhone 4!"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naivne budaletine zanemaruju pogubnost koristenja tih uredjaja poserem se na SMS i brbljanja do besvjesti zatvorite usta i problem rjesen
Kakva zabavna rasprava, hajmo djeco cistit oko zgrade brzo brzo brzo. Na.bij.em vas na iPhone, Nokiu i Alcatel.
Babo dao para za novi ajfon? Jel dao i A6 malo ?
ispravak gore, 3.4GHz su 3,4 milijarde herca po sekundi
Ljudi nemaju pojma koliko su ti signali skodni za zdravlje, ne samo mobiteli nego i WLAN, danas postoji toliko bolesti kojima se ne zna tacan uzrok, a medicina jos nije toliko napredovala da bi dala neke konkretne i cvrste informacije. Uzmimo samo za primjer da ljudsko srce radi na frekvenciji od 1Hz po sekundi a Iphone3G (i ostali telefoni) sire zrake od 3,4GHz (3,4 miliona Herza) po sekundi, ako koga zanima sta to znaci, dovoljno je da uzme komad metalne zice i gurne u uticnicu. Tako se srce osjeca kad ga przi ovaj signal od mobitela, da ne govorim kakve to reproduktivne posljedice za muskarce ima.
Prvo ove iz “Consumer Reportsa” fakat treba tuziti za dezinformacije, drugo kasno je sad da pisu ista, puko je ko halva svakako. Doduse mozda upravo zato i pisu?
Karinana od telefona, bezze se srednjoskolci pale na smece
DiJonice? Konentara? Nebih? Kaka glupost? U skolu nazad, na osnove gramatike.
...false alarm...dijonice danas skocile +0.37% (posebno nakon ovog drugog - podrumskog - konentara)...
kaka gluposti, ja sam uzeo novi iphon4 prije 3 dana. i bas sam pokusavao da drzim gdje nebih trrebao i zvao iz podruma ma sve se jasno i glasno cuje nemam pojma o cemu pricaju!!!!
ne budite naivni ROBOVI reklama, marketinga, propagande i razno raznih navlakusa jednostavno ne kupujte nikad nikakve mobitele, oni dugorocno unistavaju ljudske celije ali, ko ce to plavusama objasniti