Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sam 'fata pokemone.
wow koja razlika u odnosu na prethodni
Sljedeče godine dolazi geyfon 25 plus.
Nista novo, izgleda staromodno, bez Samsung edge displeja propasce ko zepa. Mislim da ce morati Samsungu vratiti onu milijardu dolara ako zele ostati na trzistu.
Imaju dobar os samo i nista vise, fascinira me i-os da moze nadomjestit hardverski zaostatak recimo za s7, bilo bi interesantno s7 edge sa i-os-om samo da ljudi vide koliko je samsung hardverski superjorniji.
Gluposti izbacit 3.5mm audio ulaz , a sta kad hocu kakve zvucnik spojit, ma daj, trebam trazit sad bluetooth zvucnike
ja telefona i govana...
Ovo je vrh klixove gluposti! Nije to oficielni prototip, to je nastalo na osnovu glasina i spekulacija, kinezi su napravili ono kako oni misle da ce iPhone 7 Plus i poslali Lewu sa UnboxTherapy, a klix imbecili procitali samo naslov.
s3 ftw
Još samo da im proradi wi-fi kako treba...
Jest im to velika mana stvarno. Mene šestica polomi pravo sa Wi-Fiem.
al se tehnologija razvija 😂 a ja još nosim huawei g7
isti kao i prethodni?
Sto sjebase sa ovim slusalicama, sad ne mogu one kod kineza za marku da udju
Kakav idiotizam
Nista specijalno, osim boje. Dualna kamera vec vidjena, veci ekran vec vidjen, bolji ekran vec vidjen jedino sto mogu je uradit neke nove feature na IOSu. Samsung ista stvar Note7 je S7 Edge +. Najbolja stvar koja se moze uzeti je ZTE Axon 7, sa odlicnom cijenom i slicnim performansama kao S7...
Ma da li me zezaš? ZTE ? Stvarno ? Pitat cu te za nekolko sedmica gdje ti je ZTE. Ni modema ne znaju napravit kako treba, a ne mobitel pogotovo ne mobitel koji mozes usporedjivat sa s7 ili 6s(7s). Laički pravo.
@nistavamnevalja tu si u pravu, kad su kinezi nešto dobro napravili, osim ako ne prave za evropsko tržište, sve ostalo je čisto smeće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)