Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dobrinja-jel te ujela osa....? :(
ne postoji blackberry pearl curve, moze bit ili pearl ili curve i ni jedan model blackberry-ja nema opciju sa dvije kartice pa se nemoj praviti pametan-na!
BlackBerry je ekskluzivno kanadski izum. Imam ga ovde vec cetiri godine,poslednjih godinu dana \"pearl curve\" model. Surfujes internet,instantno primas email. Skidanje sa youtuba je teze,jer je obimno. Svaki blackberry ima pin\' pa ako znas pin neciji,instantno mu saljes poruke za dzabe. Ujedno je GPS to kosta ekstra 10 dolara mesecno. Evo i ovaj komentar saljem sa BlackBerry-ja. Dolazi sa dve \"linije\" znaci imam dva broja telefona na njemu. Stvar je luda ali i zarazna.
a opet je m-tel bolji od bhtelekoma po ovim ponudama mobitela.Ako nista barem rade nesto nije ko u bhtelekomu imas ponudu od 5 mobitela ....
na ovom modelu rade od 2003., njima treba 5x vise vremena da puste u prodaju nego sto je potrebno koreancima i japancima
ovo je stari model, nema HD-video, zato ga salju u bosnu kao i sav ostali otpad
njeSra, postoji sto puta boljih telefona, takodjer baziranih na Windows mobile platformi, kao npr. HTC, Qtek, itd...
eh eto nek ti znas sjo , ne znas ni napisati kako treba
sta znaju levati sta je blekberi
fuj, sto niko ne ponudi iPhone
Ovo meni lici na univerzalni daljinski....
BlackBerry, curve ,zanimljiv naziv i uzgred bez veze.
Cijene su presmjesne, u maxi paketu treba da bude poklon, a ne 400km.
svi steeee vi čet-niiii-ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! mamuuuu vam jeeebeeem jaaaaa!
M:tel koristi infrastrukutur BH telekoma. Jedan pritisak na dugme i cao.