Tehnologija
0

BlackBerry stigao i na tržište BiH

SRNA
BlackBerry Curve 8310
BlackBerry Curve 8310
Kompanija M:tel predstavila je u Sarajevu BlackBerry smartphone telefone koji, zahvaljujući saradnji sa kompanijom Alcatel-Lucent, stižu na tržište BiH, saopšteno je danas iz M:tel-a.

Generalni direktor M:tel-a Predrag Ćulibrk istakao je da BlackBerry predstavlja korak naprijed u primjeni savremenih tehnologija i da će sigurno donijeti novu dimenziju poslovanja na tržištu komunikacija, dodavši da je BlackBerry ulaznica sa kojom BiH postaje dio savremenog svijeta.

Prema riječima Ćulibrka M:tel u svojoj ponudi nudi dva BlackBerry modela "Curve" i "Bold", kao i niz poslovnih rješenja, koja će omogućiti nesputanu komunikaciju i slobodu kretanja uz pristup poslovnim aplikacijama bilo gdje i bilo kada.

Ovi impresivno dizajnirani modeli, predstavljaju pokretnu kancelariju, pouzdane telefone i unose pozitivne promjene u život i poslovanje budućih vlasnika - ističe se u saopštenju i dodaje da BlackBerry sjedinjuje telefon, e-mail, GPS, BlackBerry mape, digitalnu kameru, multimediju, omogućava brzu, sigurnu i jednostavnu internet konekciju i pristup poslovnim aplikacijama 24 sata dnevno.