Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakav apple i iOS mjesta,android na dobrom uredjaju, vrh!
Ja inovacije u pičku materinu, pa moj laptop kupljen 2009. god i ima 15,6 inča.
Jedna slika hiljadu rijeci??
Svejedno to ce biti 6. iphone koji nemam
Sace neko da ti napise da ne znas brojati te da je to deveti iphone koji neces imati :D
iPhone 6 - šesti iphone kojeg necu imat' :P
Jao kakav originalan komentar :D
ma kkarina ba... jedno vrijeme sam koristio od brata onaj mali samsung...ubijte me neznam koji je...galaxy mini al jedinica mozda...tako nešto...al android je... milina legnes...skines torrent..skines film sa pirat baya...odes na filmoviziju gledas film itd... sad imam svoj apple... karina zesca... ne mogu nista. igram igru AGE OF WARRING EMPIRE... sve upgrade zaostaju za android verzijom...svi igracu imaju android i pljuju iphone koji je vrlo loš prema igrama ne podupire UTTORENTE...nemozes skidati filmove sa torenata...ne mozes gledati stream filmove... i zasto onda je apple najbolji? samo za onog koji ne igra igre, koji ne gleda filmove...koji ne drka na tele.fon... kome telefon samo sluzi kao nokia 3310...razgovor i sms...te da lijepo izgleda na stolu!
ps: ne dopusta ti ni da citas stripove ili e knjige...osim ako nisu applove kupljene preko njihovih i-tunes... jednostavno apple je super ako si milioner imas prikopcanu kreditnu karticu na telfeonu...i samo kupujes...e tad ces gledati,igrati slusati... ne dopusta ti ni mp3 !
*ebo ti svoj zivot ako su ti igrice glavna zanimacija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas me interesuje sta ce sad reci obozavatelji ajfona koji su do skora ismijavali velike ekrane drugih proizvodjaca
3.5 inca im bila zakletva, jer je babo Jobs tako rekao. A tablet - mini tableti su dobri za ljude koji ce sebi nasiljit prste da bi nesta kliknuli - rece babo Jobs, pa pojede govno da iPad mini-jem. Sto sta ce rec. Dvolicni, zaglupljeni debili su to, koji ce uzet od hljeba, da kupi apple, a ne zna ga ni koristit u punom kapacitetu - koji je za androidom, opet, ogranicen.
Vidi degena sto pucaju neg rep. Ne svidja im se kad im govoris istinu. http://www.businessinsider.com/steve-jobs-was-wrong-about-tablets-2012-11
najbolje neki dan napisa onaj lik da ce za par godina moci mobitel upotrijebit umjesto vrata izmedju trpezarije i dnevnog boravka.
http://4.bp.blogspot.com/-Fo5W2Xv9fb8/UGLJ9bluHvI/AAAAAAAADNo/GeCQelaR5YY/s1600/almost-gave-a.gif
Nema novih ideja nema kreativnosti, nista novog sem prosirivanja ili produzivanja postojiceg uredjaja, kako je istinski mislioc i stvaraoac umro izgledi da ce Apple dionice pretrpiti velike gubitke i pasti kategoricno nisko su velike sanse,
Buhhhahahaaaahaa!!! - yebo vas smartphone