Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Windows 10 je instaliran na preko 200 miliona uredjaja, od 29.07 kad je izisao, sto je apsolutan rekord !
Apple je iskreno zakon, end to end control bez virusa i slicnih gluposti kojima je windows podlozan. Nadogradnja je nemoguca ali za osnovne stvari i dugovjecnost, jednostavnost upotrebe biram Apple. Na zalost cijena je malo visoka ali covjek dobije onoliko koliko plati. Uvijek bilo i bice.
Ja sam se pronasao u sredini pa ne koristim niti windows niti ios nego linux :)
hipsteru.
ako hoćete da vam stroj radi dugo dugo vremena onda uzmite apple, ako hoćete jeftinije onda windows samo što će kraće vrijeme izdržati.
To nije tacno, imas korisnika xp-a u milionima, na starom hardveru dok je apple prolazan, uredjaji im traju malo duze od androida oko 3 godine, realno s windowsom se nista ne moze porediti, nije atraktivan u elitnim masama, nema brz odziv osim ovih na ssd diskovima ali otvara sve moguce i pokrece sve programe koji nesto znace u svijetu biznisa. ios i android su igracke, ne mogu se porediti sa windowsom, jedino sa windows mobile.